2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı

2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapılmak üzere 28.05.2017 Pazar günü saat 09:30’da Kavacık Mahallesi Ertürk Sokak No:1 ASIA PRİNCESS HOTEL Beykoz/İSTANBUL adresinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcileri Mehmet ATIL ve Sebahattin TATAR gözetiminde toplanıldı.

Toplantıya başlamadan önce yapılan incelemede;

Toplantıya ait davetin 25.04.2017 tarihinde Kavacık Posta Şubesinden 1204 (binikiyüzdört) ortağa taahhütlü mektup gönderi listesi görüldü.

Kooperatif ana sözleşmesi ile Kooperatif üye kayıt defterine uygun olarak hazırlandığı, Yönetim Kurulunca tasdik ve beyan olunan hazirun listesinde gösterilen 1204 ( binikiyüzdört) ortaktan 170 (yüzyetmiş ) ortağın asaleten, 373 (üçyüzyetmişüç) ortağın vekâleten olmak üzere toplam 543 (beşyüzkırküç) Ortağın toplantıda hazır bulunduğu toplantı için yeterli çoğunluğun mevcut olduğu anlaşıldı.

Bakanlık Temsilcileri Genel Kurul’a üyeleri bilgilendirici Bakanlık talimatlarını içeren genelgeyi okudu. Toplantının açılması için hiçbir üyenin itirazının olmadığı görüldü.

Tutanağı okumak için aşağıdaki linki tıklayın>>

Bir Yorum Yazın